Keskiviikko 30.08.2017

Öykkäri?
Pienen Suomen presidentti kävi suuren USAn presidentin vieraana. Ennen vierailua TS:ssa (Martti Posio, Washington) amerikkalaisten kertomaa maan presidentistä.
Muutama lainaus:
Asianaja Vern Smith: ”Mikä olisi viestinä ulkomaiselle presidentille, joka tulee tänne? Että kaveri on patologinen valehtelija. Presidentin puheet ovat pahimmillaan järkyttäviä ja parahimmillaan epäuskottavia, elleivät täyttä puppua. Moni Trumpin pelikuvioista muistuttaa Adolf Hitlerin toimia 1930-luvulla ennen sotaa.”
”Vain harva amerikkalainen on ylpeä maansa johtajasta.”
”Trumpin moraalisia ominaisuuksia arvostelee Washintonissa liki jokainen.”
Ilmastonmuutoksen torjunnan tärkeydestä: ”Trumpia ei kiinnosta. Hän vain rakastaa olla huomion keskipisteenä” Gary Quinter.
Erään laulun sanoin voi todeta jenkeille: ”Sitä saa mitä tilaa.” Meidän suomalaisten ei tarvitse olla huolissamme tulevien presidenttivaalien tuloksesta, tulee valituksi kuka tahansa esillä olleista ehdokkaista.

09.02.2017

HALLITUS ON OLLUT HUONO TYÖLLISTÄJÄ
Tänään 9.2.2017 Turun Sanomien pääkirjoitus totesi maan hallituksen olleen luvattoman heikko työllisyyden edistämisessä. "Sen keinovalikoima on ollut valitettavan yksipuolinen. On luultu, että työllisyys paranee, kun ihmisiä pakotetaan työttömyyskortistosta tavalla tai toisella palkattomaan, pienipalkkaiseen tai palkkatuettuun työhön. Tällä keinolla ei ole luotu yhtään uutta työpaikkaa.
Hallituksen sisällä on satunnaisesti ideoitu pieniä työllistämistä edistäviä toimia."
Eivät ole saaneet ministeriön asettamat työryhmät ja hallitus juuri mitään aikaiseksi maamme yhden suurimman ongelman korjaamiseksi. TS:n pääkirjoitus oli hieno kannanotto.

 

09.02.2017

Valokuvausta on tullut harrastettua 50 vuotta. RuisRock -näyttelyjä on ollut neljä ja kaksi Viron luontonäyttelyä. Kuvakirjoja on tullut esille kaksi. Nyt pitkän harkinnan jälkeen ja hyvällä yhteistyöllä toteutan juhlanäyttelyn nimellä "Minun Afrikkani". Avajaiset olivat 2.2.2017 ja sali oli täynnä. Suurkiitos mukana olleille.

Palaute on imartelevaa. Uusia näyttelyjä aiheesta on jo tilattu kaksi. Kuvia on haluttu lunastaa ja erikoisuutena voi mainita kuvia haluttavan tatuoinnin pohjiksi! Lehdistä kaupunkilehti Turkulainen julkaisi hienon jutun ennen näyttelyä. Aamusetin toimittaja ja Turun Sanomien toimittaja ja kuvaaja kävivät näyttelyssä tällä viikolla, juttua pukannee viikonloppuna. Näin aihe kiinnostanee. Olen imarreltu. Näyttely on esillä ravintola Maunossa, Tykistökatu 6 jaina 3.3.2017 asti.